Izolatii Sibiu

Atunci cand o persoana doreste sa reduca consumul de energie al casei sale si, prin urmare, factura de incalzire, primul element de consum de energie din locuintele vechi, primul sau reflex este sa se gandeasca la tipul de energie pe care il folosesc si vor dori sa schimbe echipamentul vizibil depasit al casei sale (boiler, fereastra ...).

Peretii cu izolatie slaba reprezinta 16% din pierderile termice ale unui habitat. Descoperiti tot ce trebuie sa stiti pentru a va izola peretii: care izolatie trebuie aleasa, care sunt avantajele si dezavantajele izolatiei din interior sau exterior si care sunt peretii responsabili. Aveti toate cheile in mana pentru a realiza o izolare optima a peretilor.

Izolatii Sibiu - Sfaturi utile

Un acoperis neizolat reprezinta 30% din pierderile termice ale unui habitat. Izolarea termica a mansardelor trebuie, prin urmare, sa fie una dintre prioritatile dvs. pentru confort si economie de energie. Descoperiti aici sfaturile pentru a pune in aplicare o buna izolare a spatiilor de pe acoperis si pentru a avea in interior tot confortul necesar, la fel de mult in confortul de iarna, prin combinarea izolatiei termice cu izolarea fonica.

Aveti de gand sa construiti sau doriti un spatiu frumos la mansarda sau ati achizitionat o proprietate veche pentru care este necesara inlocuirea acoperisului? Este timpul sa va ganditi la izolarea acoperisului din exterior. Mai multe solutii exista pe piata: o prezentare rapida.

Cladirile bine izolate permit instalatiilor de incalzire si ventilatie sa functioneze mai eficient, reducand in mod eficient consumul de energie si emisiile de CO 2 in atmosfera.

Numai cu conditia reducerii necesitatilor de incalzire prin izolarea de calitate vom putea acoperi majoritatea necesitatilor energetice prin energii regenerabile, folosind energiile traditionale numai pentru a le suplimenta.

Schimbarea unui acoperis vechi al unei case cu un acoperis de inalta performanta inainte de izolare nu schimba nimic.

Schimbarea ferestrelor reduce efectul peretelui rece, dar nu reduce consumurile, ca si izolarea mansardei si peretilor.

Daca in constructii noi, toti peretii casei trebuie sa fie izolati, renovati, nu este intotdeauna posibila revizuirea completa a calitatii imbinarii cladirii. Lucrarile de izolare se realizeaza apoi prin zone (acoperisuri, pereti ...) si se pot intinde pe mai multi ani. Care sunt obiectivele prioritare?

Trebuie sa identificati peretii casei dvs. care produc cele mai mari pierderi de energie. Acest tabel va poate ajuta sa cunoasteti pierderile medii ale unei locuinte neizolate.

Se poate vedea astfel: izolarea podului este o prioritate. Daca urmam aceste principii generale, putem considera ca izolarea termica a ferestrelor si usilor este o prioritate, iar in practica, este mai usor sa schimbam ferestrele si usile in timpul izolarii termice a peretilor, acestea fiind locul pe unde se pierde temperatura intr-un habitat izolat gresit sau deloc. Mai mult decat atat, in conformitate cu metoda aplicata constructiva, izolarea solului este mai dificila de realizat.

Alegerea unei izolatii de inalta performanta inseamna ca minimizati nevoia de consum de incalzire si racire si, prin urmare, limitati factura de energie fara a compromite confortul!Amenajari exterioare Sibiu | Amenajari interioare Sibiu | Constrctii Sibiu | Finisaje interioare Sibiu | Hidroizolatii Sibiu | Izolatii Sibiu | Montaj parchet Sibiu | Montaj podea lemn Sibiu |