Hidroizolatii Sibiu

Daca construiti fundatii din beton sau peretii casei dvs. sunt betonati, poate doriti sa impermeabilizati toate aceste suprafete pentru a va mentine camerele frumoase si placute. Acestea fiind spuse, o casa reala din beton este, probabil, mai etansa decat orice alt tip de structura si numai rosturile, fisurile si deschiderile ferestrelor si usilor ar trebui sa fie in centrul atentiei. Cititi mai departe pentru a afla cum si cu ce tehnici va puteti impermeabiliza casa.

Determinati daca casa dvs. din beton trebuie sa fie impermeabila. Betonul armat, panourile prefabricate din beton si formele izolante sunt in mod normal, mai stricte decat orice alte metode de constructie, ceea ce inseamna ca acestea rareori au nevoie de impermeabilizare suplimentara. Peretii din beton prefabricat sunt adesea impermeabili mai mult pentru o problema de aspect decat pentru o utilizare practica.

Hidroizolatii Sibiu - sfaturi utile

Daca credeti ca structura dvs. necesita impermeabilizare, utilizati un expert de incredere pentru a va oferi sfaturi. El poate sugera aplicarea unei membrane lichide sau umplerea oricaror fisuri in loc sa construiasca un plan complicat de impermeabilizare.

Pregatiti peretii pentru tencuielile pe care le-ati selectat. Daca decideti sa continuati procedura, orice tehnica pe care o veti utiliza necesita pereti in stare buna. Aceasta implica:

Pulverizator - pentru a umple imbinarile de dilatare sau crapaturi mari mai mari de 5 mm cu poliuretan de calitate.

Reparatii in beton - pentru a umple orice articulatie mai mare de 5 mm si pentru a va asigura ca betonul este complet uscat inainte de a efectua operatia.

Nisip - pentru a netezi orice rugozitate si neuniformitate a suprafetei astfel incat membrana impermeabila la apa sa poata adera pe o suprafata plana.

Curatati temeinic suprafata betonului inainte de a o sigila. Utilizati o perie rigida, fosfat trisodic si apa pentru a spala orice depuneri sau murdarie care au fost prinse pe beton. Cele mai multe membrane adera mai bine pe o suprafata curata. Lasati-le sa se usuce inainte de a efectua operatia.

Utilizati o membrana de lichid pentru a prioritiza viteza si economia. Membranele lichide sunt in general bazate pe acoperiri de polimeri si pot fi pulverizate, slefuite sau direct varsate pe beton. Acestea au avantajul unei aplicatii rapide si al unui cost redus. Urmati instructiunile producatorului.

Dezavantajul membranelor lichide este acela ca acestea nu asigura o acoperire uniforma. Chiar daca alegeti o membrana de 60 mm, grosimea minima recomandata face dificila mentinerea uniforma.

Utilizati o membrana autoadeziva pentru a asigura uniformitatea suprafetei. Membranele autoadezive sunt membrane mari de bitum cauciucat pe care il indepartati inainte de a le pune direct pe beton. Astfel de membrane sunt apreciate pentru finetea lor, dar sunt mai scumpe decat membranele lichide si poate dura ceva timp sa se aseze.

Membranele autoadezive sunt extrem de aderente. Trebuie sa le aplicati atunci cand le desfaceti pentru a expune partea adeziva, deoarece orice lucru care vine in contact cu membrana ar putea sa se lipeasca de ea si teoretic ar fi imposibil sa se decoleze dupa aceea.

Acordati o atentie speciala modului in care membranele se imbina, deoarece o instalare neclara ar putea provoca scurgeri. Verificati daca rosturile de taiere sunt taiate in mod curat si ca pe toate imbinarile situate la o distanta de 30 cm de coltul peretelui se afla un material de etansare din cauciuc.

Instalarea acestor membrane necesita cel putin doua persoane. Veti strica lucrurile daca le instalati singur si veti acumula o multime de frustrari inutile.Amenajari exterioare Sibiu | Amenajari interioare Sibiu | Constrctii Sibiu | Finisaje interioare Sibiu | Hidroizolatii Sibiu | Izolatii Sibiu | Montaj parchet Sibiu | Montaj podea lemn Sibiu |