Amenajari interioare Sibiu

Indiferent daca tocmai v-ati mutat sau cautati un loc mic in care sa stati, sau poate ceva mai semnificativ, exista cateva trucuri de design bine-cunoscute pe care designerii le folosesc pentru ca necesita costuri minime . Uneori, cele mai mici lucruri fac cel mai mare impact. Ar putea fi adaugarea unei oglinzi, a unui tablou, a unei lampi sau chiar a unei plante. Poate vreti sa moderati culoarea peretilor, sa luminati o camera sau sa adaugati caldura in spatiul de locuit. Aruncati o privire la aceste sfaturi de design inteligente si vedeti cum va pot inspira!

Vopsiti peretii din cameremici, in culori mai moi si mai deschise, pentru a va ajuta sa le faceti sa para mai mari.

Amenajari interioare Sibiu - sfaturi utile

O camera de dimensiuni mici are tendinta de a parea inghesuita, dar ferestrele mari, peretii de culoare deschisa si utilizarea ampla a oglinzilor nu reflecta doar lumina naturala care circula de la usa si fereastra, ci si utilizarea oglinzilor ofera si iluzia optica de spatiu, facand camera sa para mai mare decat este de fapt. Dimpotriva, culorile mai intunecate vor face o camera sa para mai mica. Chiar si cu abundenta luminii naturale si cu plasarea strategica a oglinzilor, aceasta camera intr-o umbra mai intunecata ar arata ca o cutie.

Folositi oglinzi decorative pentru a adauga lumina instantanee in spatiul dvs. de locuit.

Dupa cum se vede mai sus, oglinzile pot fi de asemenea folosite pentru a face un spatiu mic sa para mai mare. Pentru camere mai mari sau pentru orice camera cu o cantitate mai mica de lumina naturala, oglinzile amplasate direct deasupra ferestrelor vor adauga lumina instantanee. Oglinzile decorative pot fi de asemenea folosite in locul artei pentru a umple spatiul gol al peretilor. Oglinzile mari sau mici adauga lumina si dimensiuni in spatiul dvs. de locuit.

Amestecati texturile si modelele.

Nu este nimic in neregula cu plasarea mostenirii de familie alaturi de canapeaua moderna. Toti decoratorii de interior de calitate va vor spune ca aspectul cel mai important pentru decorarea casei dvs. este ca reflecta cine sunteti, personalitatea si stilul dvs. Biroul antic Chippendale, care a fost bunicul, spune o poveste. El povesteste despre trecutul proprietarului. Canapele moderne pe care v-ati indragostit si pur si simplu a trebuit sa le cumparati, de asemenea, spun o poveste, si nu exista niciun motiv pentru care prezentul si trecutul nu pot coexista frumos impreuna. Acelasi lucru se poate spune si pentru arta. Acum s-ar putea sa nu doriti sa plasati un tablou al lui Salvador Dali pe acelasi perete cu Monet, dar nu exista niciun motiv pentru care sa nu poata fi in aceeasi camera impreuna. Cu tesaturile, indiferent daca sunt mobilier, covoare sau perne, culorile si modelele variate pot aduce caldura si textura in spatiul dvs. de locuit.

Autocolantele au in general rolul de a acoperi imperfectiunile, dar sunt cu adevarat lucruri minunate. Ele pot servi ca mijloc de a schimba aspectul mobilierului dvs. pentru a reflecta anotimpurile. Aceste acoperiri usor de indepartat va permit sa aveti un aspect sofisticat, fara a va ingrijora in mod constant de persoanele care ating mobilierul. Autocolantele sunt ideale si pentru camerele folosite frecvent de copii.

Cosurile de rachita sunt un mod economic si elegant de adaugare a spatiului de stocare in orice camera. Cosurile pot fi folosite pentru a stoca si a afisa carti, reviste de arhitectura si decor, jucarii, prosoape si paturi, acestea fiind doar o parte din obiectele ce se pot depozita aici. Asezati cateva cosuri mici de rachita pe blaturile din bucatarie pentru a arata frumos si pentru a va pastra fructele si legumele.Amenajari exterioare Sibiu | Amenajari interioare Sibiu | Constrctii Sibiu | Finisaje interioare Sibiu | Hidroizolatii Sibiu | Izolatii Sibiu | Montaj parchet Sibiu | Montaj podea lemn Sibiu |